IT4you

Welcome to IT4you, Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδων, web hosting, δομημένη καλωδίωση, δίκτυα, service, data recovery, τηλεφωνικά κέντρα, voip, ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης

IT4you - Welcome to IT4you, Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδων, web hosting, δομημένη καλωδίωση, δίκτυα, service, data recovery, τηλεφωνικά κέντρα, voip, ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης

Δωρεάν σερφάρισμα με 4G από την Vodafone

H Vodafone, μέσα από συνεχείς επενδύσεις δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, που κάνουν χρήση Internet, να απολαύσουν την ποιότητα και την ταχύτητα του 4G δικτύου της.

Όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν τώρα να γνωρίσουν την εμπειρία του 4G και να σερφάρουν με ασύλληπτες ταχύτητες μέσα από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους, με δωρεάν πρόσβαση μέχρι τις 31/10/2013.

Μέσα από τα καταστήματα της, το Νο1 προορισμό για Smartphones, αλλά και online στο vodafone.gr, η Vodafone διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία συσκευών, συμβατών με την τεχνολογία LTE/4G. Έτσι όλοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των γρήγορων ταχυτήτων 4G μέσα από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους.

To δίκτυο 4G της Vodafone προσφέρεται για πρωτοποριακές υπηρεσίες Internet με ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών, όπως η αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων σε ελάχιστο χρόνο και η χρήση Multimedia εφαρμογών όπως η αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας και HD Video-Conferencing.

Το δίκτυο 4G της Vodafone επεκτείνεται συνεχώς. Αυτή τη στιγμή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και πολλές ακόμα περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως συγκεκριμένες περιοχές της Λαμίας, της Λάρισας, της Πάρου, της Πάτρας, της Ρόδου και της Τρίπολης. H ενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο 4G, είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Vodafone που κάνουν χρήση Internet, Συμβολαίου & Καρτοκινητής, μέχρι τις 31/10/2013.

Για την ενεργοποίηση, οι συνδρομητές μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, να στείλουν SMS, να καλέσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή μέσα από το My Account. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση υπάρχουν στο vodafone.gr.

Η Vodafone τους προσεχείς μήνες θα ανακοινώσει την εμπορική πολιτική που θα ισχύει από 1/11/2013.

Share

Το κόστος παραγωγής του Galaxy S IV

Έως και 15% πιο ακριβά κοστίζει στη Samsung σε σχέση με το Galaxy S III

Το κόστος παραγωγής της Samsung για το Galaxy S IV αυξήθηκε κατά 15% από ό,τι ήταν για τον προκάτοχό του. Η σημαντικότερες αλλαγές εστιάζονται στην αναβαθμισμένη οθόνη, τους αισθητήρες, τον επεξεργαστή και τη μνήμη, σύμφωνα με μία ανάλυση της IHS iSuppli.

Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung κοστίζει στην εταιρία 236 δολάρια για την παραγωγή της, σύμφωνα με πληροφορίες που ανέλυσε η IHS. Μάλιστα, τονίζεται πως η έκδοση με HSPA+ κοστίζει συνολικά 252,5 δολάρια, τη στιγμή που η LTE έκδοση είναι λίγο φθηνότερη στα 233 δολάρια.

Ο αναλυτής της IHS, Vincent Leung δήλωσε σε μία συνέντευξη τύπου πως “ανάμεσα στις αναβαθμίσεις, βρίσκουμε μία μεγαλύτερη, υψηλής ανάλυση οθόνη, έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή, και ένα πλήθος από νέους αισθητήρες που αποτελούν ρεκόρ για αυτή την κατηγορία συσκευών”.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα AMOLED οθόνη με ανάλυση 1920×1080 του Galaxy S IV, κοστίζει 75 δολάρια στην εταιρία, με την αντίστοιχη του Galaxy S III να κοστίζει 65 δολάρια. Επίσης, οι αισθητήρες της νέας συσκευής ανεβάζουν το κόστος κατά 16 δολάρια, όταν στο S3 το κόστος τους έφτανε στα 12,7 δολάρια.

Μεγάλη διαφορά στην τιμή παρουσιάζει και ο επεξεργαστής, με το νέο Exynos 5 Octa να κοστίζει 30 δολάρια, όταν το κόστος για τον επεξεργαστή του προηγούμενου μοντέλου ήταν στα 17,5 δολάρια.

Οι αναλυτές της IHS πιστεύουν πως η ίδια η Samsung κατασκευάζει το 63% των εξαρτημάτων του S4, με συνολικό κόστος 149 δολάρια, ενώ τα υπόλοιπα τα προμηθεύεται από τις Intel και Broadcom.

Share

Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Amazon Silk εισάγει το χαρακτηριστικό “Trending Now” που θα δείχνει σε ποια websites οι χρήστες του Kindle Fire συχνάζουν περισσότερο.

Είναι αρκετά άσχημο το ότι τα καινούρια tablets Kindle Fire – το ανανεωμένο πρώτης γενιάς μοντέλο και οι τρεις διάδοχοι HD – θα υποστηρίζουν διαφημίσεις. Κανείς δεν θέλει πραγματικά να βλέπει διαφημίσεις στην οθόνη του, όταν η συσκευή πέφτει σε αδράνεια. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη αυτό που η εταιρεία έχει συσκευάσει στα μοντέλα HD, η Amazon φαινομενικά ψάχνει για μια μικρή οικονομική βοήθεια από χορηγούς για να κρατήσει τη τιμή χαμηλή. Οι καταναλωτές που δεν θέλουν να «ενοχλούνται» μπορούν απλά να προτιμήσουν την Google ή την Apple. Continue reading

Share

Skype: Σχεδόν οι μισοί από τους χρήστες δεν εγκαθιστούν τις ενημερωμένες εκδόσεις του λογισμικού.

Μια νέα έρευνα που ανατέθηκε από το Skype αποκαλύπτει ότι το 40 τοις εκατό των ενηλίκων δεν ενημερώνουν πάντα το λογισμικό τους, όταν τους ζητηθεί να το πράξουν, και ότι το 25 τοις εκατό αποφεύγουν τις ενημερώσεις λογισμικού επειδή νομίζουν ότι δεν προσφέρουν πραγματικό όφελος.

Continue reading

Share

To RemoteFX της Microsoft είναι υπέροχο – αλλά θα παίξει το Crysis;

Η Microsoft υποστηρίζει δύο πολύ διαφορετικούς τύπους απομακρυσμένης διαχείρισης υπολογιστών: Το Remote Desktop Session Host (RDSH) και το Remote Desktop Virtualization Host (RDVH). Πολλοί από εμάς  γνωρίζουν αυτές τις τεχνολογίες ως Terminal Services και το VDI, αντίστοιχα.

Αλλά μπορούν να παίξουν το Crysis;

Το RDSH δουλεύει με ένα instance του server λειτουργικού συστήματος και επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να συνδεθούν. Το RDVH λειτουργεί με μια σχέση 1:1 , χρήστη και εικονικής μηχανής.Ο καθένας δημιουργεί μια εικονική μηχανή και δουλεύει πάνω σε αυτή.

Continue reading

Share

Η Microsoft κάνει eject το DVD από τα Windows 8

Ξέραμε ότι το Windows Media Center θα διατίθεται με επιπλέον κόστος στα Windows 8,αλλά η Microsoft λέει ότι στα Windows 8 δεν θα είμαστε σε θέση να αναπαράγουμε DVD στον Windows Media Player.

Εάν θέλουμε αναπαραγωγή DVD, τότε θα πρέπει να ψωνίσουμε  με σύνεση και να πάρουμε έναν υπολογιστή του οποίου ο κατασκευαστής έχει λάβει άδεια για τους codecs . Continue reading

Share

Google Drive: Cloud Storage για τους φίλους του Google.

Ένα από τα χειρότερα φυλαγμένα μυστικά στον χώρο της τεχνολογίας, το Google Drive,είναι επιτέλους εδώ.
Αλλά αν είστε από αυτούς που ήδη χρησιμοποιούν μια υπηρεσία cloud, το ερώτημα είναι αναμφίβολα: Χρειάζομαι πραγματικά άλλη μια πλατφόρμα cloud στη ζωή μου; Continue reading

Share

Αποτροπή Clickjacking Επιθέσεων

Το τρομακτικό πράγμα για μια clickjacking επίθεση είναι ότι δεν υπάρχει κανένας ασφαλής τρόπος για την ανίχνευση της, όταν αυτό συμβαίνει σε εσάς. Μέσω έξυπνων προγραμματιστικών τεχνικών, ορισμένοι κακόβουλοι χρήστες από καποιο σημείο του πλανήτη ,θα σας δείξουν μια ιστοσελίδα που μοιάζει ακίνδυνη, αλλά μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για να κλέψει τα κλικ σας, κάνοντάς σας να κάνετε κάτι δραστικά διαφορετικό από ό, τι νομίζετε ότι κάνετε. Continue reading

Share